WEBDESIGN

Webdesign er kunsten at bygge et website. Det handler om koder og teknik.

h

WEB CONTENT DESIGN

Web content design handler om at præsentere indhold så kreativt, at det giver resultater.

Lær at præsentere indhold kreativt med DIVI

DIVI er nem at bruge. Efter nogle timers kursus kan du lave kreative, raffinerede løsninger – sjovere, nemmere og hurtigere end med mange andre designskabeloner til WordPress

Du kan lære meget selv – men det tager meget længere tid, end hvis du får professionelle tips og tricks.

WEBwomans DIVI-workshop er ikke kun et kursus i DIVI. Du får også nødvendig viden om webdesign til online marketing. Ideer til brug af billeder. Nyttig specialviden om web content design.

Web content design

Kreativ webkommunikation. Design flotte sider – forside, landingpages, salgssider etc. Det er ikke et teknisk kursus i at bygge et website eller programmere, men et lynkursus i de fundamentale principper for at organisere og præsentere indhold til online marketing – uanset du bruger WordPress, DIVI eller andre systemer.

DIVI design

Kom hurtigt og effektivt i gang med at bruge DIVI til at designe sider, der skaber resultater. Du lærer at bruge værktøjet kreativt. Vi har fokuserer overvejende på nemme, kreative løsninger, der gør det både sjovt og hurtigt at arbejde med dit website – også selvom du ikke har erfaring med webdesign.

+

Hjemmeside vs. website

Den klassiske hjemmeside er et online visitkort, der udmærket kan designes med fokus på det æstetiske look.
Et website til online marketing skal designes efter andre metoder og principper. Vi kigger på forskellene, som er store og afgørende.

+

Organiser dit indhold

Organiser dit indhold optimalt. Brug kategorier og tags rigtigt. Lav gode menuer.

Fatale fejl

Hjemmelavede websites er ofte spækket med graverende designfejl. På dette modul gennemgår vi nogle af de mest udbredste, mest fatale og mindst kendte.

Grundlæggende design

Selv den bedste designskabelon kan ende med makværk, hvis du ikke kender principperne for resultatorienteret web content design til online marketing.

Skab et moderne look

Hvis ikke dit website signalerer, at du er fulgt med tiden, risikerer du, at besøgende instinktivt konkluderer, at du i det hele taget er sakket bagud. Lær at spotte tidsånden, så du kan præsentere indhold i et aktuelt look.

Smart i en fart

Tips til at arbejde hurtigt og effektivt med at designe websider. Det kan tage mange timer at designe flotte sider, men er webdesign ikke din hovedbeskæftigelse, skal det helst være både effektivt og flot.

DIVI demo

Vi begynder med en demo, så du får en visuel fornemmelse af mulighederne før vi dykker ned i de praktiske værktøjer.

Tema-indstillinger

Du skal indsætte logo, indsætte link til sociale medier, vælge dato-format, vælge skrifttyper, farver og masser af grundlæggende detaljer

DIVIs moduler

DIVi har over 40 forskellige moduler, du kan kombinere og indstille på forskellige måder. Vi tager en quick tur gennem mulighederne, så du lærer dem at kende

Basale teknikker

Vi fokuserer på de mest brugte moduler:  tekst og billeder. Når du kender de helt fundamentale principper for at bruge og indstille DIVIs tekst- og billedmoduler, kan du nemt lære de andre moduler at kende.

Kreative finesser

På dette modul lærer du DIVI-tricks, som man ofte kun opdager, hvis man lærer dem af andre.

Vi venter på DIVI 3.0

Datoen for DIVI workshop offentliggørens hurtigst muligt efter den nye DIVI er frigivet.

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)